GDPR

 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
POUČENÍ O PRÁVECH V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost

CENTRUM BABYLON, a.s.

se sídlem Nitranská 415/1, Liberec III-Jeřáb, 460 07 Liberec

IČO: 25022962

kontaktní údaje: email - gdpr@centrumbabylon.cz, tel. – 485 249 111

 

dále jen „správce“

 

tímto v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“) informuje subjekt osobních údajů, že zpracovává dále uvedeným způsobem jeho osobní údaje získané od subjektu osobních údajů.

Správce zpracovává osobní údaje k následujícím účelům:

  • realizace smluvního vztahu (smlouva o ubytování) se subjektem údajů
  • vedení evidence ubytovaných
  • identifikace subjektu údajů jako ubytovaného při plnění zákonných povinností správce jako ubytovatele vůči orgánům státní správy a samosprávy
  • přímý marketing

Správce zpracovává osobní údaje na právním základě

  • nezbytného zpracování osobních údajů pro splnění smlouvy, jejíž stranou je subjekt údajů (čl. 6. odst. 1, písm. b) GDPR)
  • nezbytného zpracování osobních údajů pro splnění právních povinností správce jako ubytovatele subjektu údajů
  • nezbytného zpracování pro účely oprávněných zájmů správce spočívajících v ochraně jeho majetku v případě porušení smluvních povinností subjektu údajů (čl. 6. odst. 1, písm. f) GDPR)

a to v rozsahu údajů poskytnutých k uvedeným účelům subjektem údajů: jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého pobytu (ulice a číslo, obec, PSČ, stát), telefonní číslo, e-mail, státní občanství, číslo cestovního dokladu.

 Osobní údaje budou uloženy a zpracovávány po dobu trvání smluvního vztahu mezi správcem a subjektem údajů a do uplynutí promlčecí doby vzájemných nároků z takového vztahu vzniklých.

 Osobní údaje poskytnuté subjektem údajů správce bude poskytovat orgánům veřejné moci (příjemcům), vůči nimž plní povinnosti vyplývající z existence smlouvy o ubytování  mezi subjektem údajů a správcem. Osobní údaje subjektu údajů nebudou zpracovávány zpracovateli osobních údajů. Osobní údaje subjektu údajů jsou zpracovávány automatizovaně v elektronické formě. Subjekt údajů má právo kdykoliv vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se jej týkají.

 Subjekt údajů má dále právo požadovat od správce přístup k osobním údajům týkajícím se subjektu údajů, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů. Subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je  Úřad pro ochranu osobních údajů.

 Poskytnutí osobních údajů je smluvním požadavkem správce pro vznik smluvního vztahu mezi správcem a subjektem údajů, přičemž pro plnění daného vztahu je nezbytné poskytnout osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého pobytu (ulice a číslo, obec, PSČ, stát), státní občanství, číslo cestovního dokladu (dále jen „nezbytné údaje“). Poskytnutí nezbytných údajů je podmínkou pro plnění smlouvy. 

Aktuality
Babylonská zima
Babylonská zima

Aktivní, bublinová, roztančená, zábavná :-)

04. 12. 2018
více
DĚTSKÝ POTÁPĚČSKÝ KROUŽEK
DĚTSKÝ POTÁPĚČSKÝ KROUŽEK

Staň se potápěčem :-)

29. 11. 2018
více
KURZ MOŘSKÉ PANNY
KURZ MOŘSKÉ PANNY

Opět v Aquaparku!

29. 11. 2018
více
ZIMNÍ BONUS KE VSTUPU DO AQUAPARKU!
ZIMNÍ BONUS KE VSTUPU DO AQUAPARKU!

25% sleva na nákup obuvi COQUI

12. 12. 2018
více
DOČASNÉ OMEZENÍ WELLNESS
DOČASNÉ OMEZENÍ WELLNESS

do 20. 12. 2018

12. 11. 2018
více
Laser game
Laser game

Vyhraj další hru gratis!

11. 07. 2018
více

Mapa
Kontakt
Telefon: (+420) 485 249 202
E-mail: concierge@hotelbabylon.cz
Volná místa E-shop Babylon Liberec
© 2018 Centrum Babylon, a. s. Vyrobila společnost Nový Web s.r.o.