GDPR

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ
POUČENÍ O PRÁVECH V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost

CENTRUM BABYLON, a.s.

se sídlem Nitranská 415/1, Liberec III-Jeřáb, 460 07 Liberec

IČO: 25022962

kontaktní údaje: email - gdpr@centrumbabylon.cz, tel. – 485 249 111

dále jen „správce“

tímto v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“) informuje subjekt osobních údajů, že zpracovává dále uvedeným způsobem jeho osobní údaje získané od subjektu osobních údajů.

Správce zpracovává osobní údaje k následujícím účelům:

  • realizace smluvního vztahu (smlouva o ubytování) se subjektem údajů
  • vedení evidence ubytovaných
  • identifikace subjektu údajů jako ubytovaného při plnění zákonných povinností správce jako ubytovatele vůči orgánům státní správy a samosprávy
  • přímý marketing

Správce zpracovává osobní údaje na právním základě

  • nezbytného zpracování osobních údajů pro splnění smlouvy, jejíž stranou je subjekt údajů (čl. 6. odst. 1, písm. b) GDPR)
  • nezbytného zpracování osobních údajů pro splnění právních povinností správce jako ubytovatele subjektu údajů
  • nezbytného zpracování pro účely oprávněných zájmů správce spočívajících v ochraně jeho majetku v případě porušení smluvních povinností subjektu údajů (čl. 6. odst. 1, písm. f) GDPR)

a to v rozsahu údajů poskytnutých k uvedeným účelům subjektem údajů: jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého pobytu (ulice a číslo, obec, PSČ, stát), telefonní číslo, e-mail, státní občanství, číslo cestovního dokladu.

 Osobní údaje budou uloženy a zpracovávány po dobu trvání smluvního vztahu mezi správcem a subjektem údajů a do uplynutí promlčecí doby vzájemných nároků z takového vztahu vzniklých.

 Osobní údaje poskytnuté subjektem údajů správce bude poskytovat orgánům veřejné moci (příjemcům), vůči nimž plní povinnosti vyplývající z existence smlouvy o ubytování  mezi subjektem údajů a správcem. Osobní údaje subjektu údajů nebudou zpracovávány zpracovateli osobních údajů. Osobní údaje subjektu údajů jsou zpracovávány automatizovaně v elektronické formě. Subjekt údajů má právo kdykoliv vznést námitku proti zpracování osobních údajů, které se jej týkají.

 Subjekt údajů má dále právo požadovat od správce přístup k osobním údajům týkajícím se subjektu údajů, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů. Subjekt údajů má právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je  Úřad pro ochranu osobních údajů.

 Poskytnutí osobních údajů je smluvním požadavkem správce pro vznik smluvního vztahu mezi správcem a subjektem údajů, přičemž pro plnění daného vztahu je nezbytné poskytnout osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého pobytu (ulice a číslo, obec, PSČ, stát), státní občanství, číslo cestovního dokladu (dále jen „nezbytné údaje“). Poskytnutí nezbytných údajů je podmínkou pro plnění smlouvy. 

Aktuality
VELIKONOČNÍ VESELÍ
VELIKONOČNÍ VESELÍ

19. - 21. 4. 2019

18. 03. 2019
více
SPECIÁLNÍ NABÍDKA
SPECIÁLNÍ NABÍDKA

RESTAURANT NOSTALGIA

15. 04. 2019
více
SAUNOVÉ CEREMONIÁLY
SAUNOVÉ CEREMONIÁLY

Aneb Sauna všemi smysly

01. 04. 2019
více
MALÁ VÍŘIVKA V AQUAPARKU
MALÁ VÍŘIVKA V AQUAPARKU

Mimo provoz

18. 04. 2019
více
WELLNESS CENTRUM UZAVŘENO
WELLNESS CENTRUM UZAVŘENO

19. 4. - 22. 4. 2019

25. 03. 2019
více
LUNAPARK - dočasné omezení závodní dráhy a další úpravy

Mapa
Kontakt
Telefon: (+420) 485 249 202
E-mail: concierge@hotelbabylon.cz
Volná místa E-shop Babylon Liberec
© 2019 Centrum Babylon, a. s. Vyrobila společnost Nový Web s.r.o.